Lär dig att svetsa

Svetsintroduktion ca 3 tim 1500 kr/person inkl fika.

Jag erbjuder kurser i svetsning, främst riktade till tjejer. Är du nyfiken på att lära dig grunderna i att svetsa så kan du gå min svetsintroduktion.

Det har inte varit många kvinnor i yrket och för att peppa tjejer att våga kliva in på ett mansdominerat område så erbjuder jag en introduktion till att börja svetsa själv. Att kunna svetsa kan vara användbart om du vill kunna fixa saker i hemmet, på din gård eller om du vill hitta ett nytt verktyg för att uttrycka din kreativitet.

Du får lära dig grunderna om varför du behöver gas, vilka metoder det finns och självklart vad du behöver för att svetsa säkert. Du får även prova på att svetsa ute i min verkstad.

Efter denna kurs kommer du plocka fram din kreativitet och svetsa av hjärtans lust! Är ni en grupp om minst 4 st och har en verkstad till hands så kommer jag gärna på besök.

Kursdatum 2022

Följande datum har jag planerat in kurser för detta år:

28/3 kl17:30 Svetsintro 3 timmar hos mig i Löa.

Hittar du inget passande datum? Välkommen att höra av dig så ser jag om det går att få ihop en kurs!

Om läraren & platsen

År 2006 blev jag, Annica Lindkvist klar med min svetsutbildning och har arbetat som TIG svetsare på ABB i Ludvika. Koppar och aluminium har varit mina material. Idag arbetar jag som robotsvetsare på Lindemaskiner i Lindesberg och har nyligen genomgått en utbildning som robotsvetsprogrammerare.

Kurserna sker hemma hos mig i Östra Löa mitt emellan Lindesberg och Kopparberg. Med bil åker du längs med riksväg 50 och det är ca 1 timme norr om Örebro och drygt 1 timme söder om Borlänge. Här är det nära till skogen med fina promenadvägar.
Löa är en fin liten by med en välbevarad hytta, som går att få guidade turer i på sommaren.

Behöver du boende så finns det ett bed&breakfast på en gård som heter Gröna Ånäs B&B. Där blir du väl omhändertagen av Rolf och Irene Elmström.

Denna hemsida använder cookies. Genom att fortsätta använda sidan godkänner du vår användning av cookies.